Nieuwe marktplaats bouwen

Het is met een advertentie website mogelijk om extra inkomsten te genereren. Een banner bovenaan de website plaatsen is een mogelijkheid. Het is verder een optie om betaalde rubrieken aan te maken op uw advertentie website. Een topadvertentie aanbieden is ook mogelijk. Een topadvertentie blijft voor enige tijd bovenaan het advertentie overzicht staan.

Het is niet moeilijk om uw eigen marktplaats website te beheren. Veel kennis van de techniek is er voor het beheer van uw advertentie website via het beheerpaneel niet nodig. De kleuren van uw website kunnen bijvoorbeeld worden gewijzigd. U kunt daarnaast op diverse plekken banners toevoegen aan uw advertentie website.

Zou het aanschaffen van een kant en klaar advertentie script interessant voor u kunnen zijn? Bezoek dan het artikel marktplaats PHP script. Via de links kunt u naar het aanbod navigeren. De betaling dient online te geschieden. De bestanden downloaden kan meteen zodra u heeft betaald. Er zal verder een e-mail naar u worden gestuurd waarin de download link staat. Mocht het nodig zijn om het script ooit opnieuw te downloaden, dan kunt u de link in de e-mail gebruiken.

Op deze wijze is het downloaden van nieuwe versies ook mogelijk. Als de bestanden uitgepakt zijn, plaatst u ze op uw webhosting pakket. Houd er rekening mee dat er ook een database gebruikt zal moeten worden. Daarbij is het normaal dat iedere website zijn eigen database krijgt, mocht u meer sites op uw webhosting hebben.
Free Web Hosting