Uw eigen startpagina maken

Het zelf maken van een startpagina is niet moeilijk. Allereerst is het mogelijk om op diverse websites een gratis dochterpagina aan te maken. Een formulier om u te registreren is vaak eenvoudig te vinden. In dit formulier kunt u soms al de gewenste dochterpagina invullen. Anders kan het nadat u bent geregistreerd.

Doorgaans bestaat de startpagina uit een aantal kolommen. Hierin ziet u de verschillende rubrieken. In de rubrieken kunt u links plaatsen. Een afbeelding hier en daar is bij sommige startpagina websites ook mogelijk. Soms wordt uw dochterpagina pas zichtbaar bij een minimaal aantal links.

Soms is het ook toegestaan om geld met uw startpagina te verdienen. Vaak is er de mogelijkheid om affiliate links te plaatsen. U kunt zo de producten en diensten van anderen promoten. Klikt iemand op de link en koopt diegene wat op de website van de adverteerder, dan ontvangt u een vergoeding. Voor affiliate marketing kunt u zich bij een aantal netwerken aansluiten. U kunt zich bijvoorbeeld registreren bij het platform Tradetracker.

Uw eigen startpagina is een prima marketinginstrument voor promotie van uw eigen sites. Veel mensen willen ook betalen voor een link wanneer u een goede startpagina heeft. Kijk echter wel uit met de focus op betaalde links leggen. Een zoekmachine heeft snel door wanneer er sprake is van slechts gekochte links. Zijn veel links gekocht, dan wordt dat door de zoekmachines afgestraft.

Een mogelijkheid waar u vast niet bij stilstaat is het zelf beginnen van een startpagina site. Als u de juiste software gebruikt is dat prima te doen. U kunt via de tekst Eigen startpagina meer te weten komen hierover. U kunt dan niet zonder startpaginascript. Een startpagina script kost over het algemeen niet veel.

Mensen die uw website bezoeken, kunnen zich met het script registreren en een eigen startpagina aanmaken. Wilt u dat niet, dan hoeft dit niet. Het kan zijn dat de bezoeker een linktip voor u heeft. Linksuggesties kunnen via een speciaal formulier worden ingediend. Dit kan via een formulier die via iedere dochterpagina eenvoudig te raadplegen is. Qua kleuren kunt u alle onderdelen van uw website aanpassen. Hoe het technisch werkt, daar hoeft u zich niet druk om te maken. Een startpagina maken wordt zo voor iedereen mogelijk.
Free Web Hosting