Nieuwe startpagina maken

Een eigen startpagina aanmaken vergroot uw online vindbaarheid. Uiteraard is een volledige startpagina website ook mogelijk. Over deze twee mogelijkheden kunt u hier meer informatie vergaren. Natuurlijk hebben beide opties zo zijn voor- en nadelen. Overigens is het ook mogelijk om een startpagina website te bezitten en tevens op websites van derden een eigen startpagina te hebben. U combineert de opties dan gewoonweg.

Een dochterpagina aanmaken kan op verschillende sites. U heeft dan echter niet in de hand hoe lang uw startpagina in de lucht blijft. Men kan besluiten met de website te stoppen. De beheerder kan uw startpagina gewoon verwijderen zonder opgaaf van reden. Op sommige websites is het verplicht om een bepaald minimum aantal links op uw startpagina te hebben. Anders wordt uw startpagina uit de lucht gehaald.

Een goed artikel over uw eigen startpagina samenstellen is Een eigen startpagina samenstellen. De pagina bevat praktische informatie. Er zijn immers veel startpagina’s en het is dan ook goed om onderscheidend te zijn. U kunt de informatie in het artikel zien als een handreiking.

Omdat momenteel veel startpagina websites op elkaar lijken, is het een perfect moment om zelf een startpagina website te beginnen waarbij u een geheel eigen stijl aanhoudt. U heeft dan zelf de controle over de volledige site. Het kan juist slim zijn om veel tekst en weinig links op een dochterpagina te plaatsen. Dit is onmogelijk wanneer het verplicht is om minimaal 20 links te plaatsen. Met een eigen startpagina website kunt u de site naar eigen inzicht inrichten. Welke websites worden vermeld en welke waarde zij hebben, zal veel belangrijker zijn dan het precieze aantal links op een startpagina.
Free Web Hosting