Gemakkelijk je advertentie website beginnen

Wilt u een eigen marktplaats beginnen? Bovendien in het geval dat u geen technische kennis heeft, is dit voor u mogelijk. Met behulp van een advertentie script is het bovendien zonder technische kennis te doen. Indien u een dergelijk script aanschaft, haalt u alle benodigde functionaliteiten voor een advertentie website in huis. Een adverteerder kan simpel een nieuwe advertentie aanmaken op uw advertentie website. Het versturen van een reactie op een advertentie is erg eenvoudig en doet men met behulp van een daarvoor bedoeld formulier. Reageren op een advertentie kan men gemakkelijk middels een reactieformulier doen.

Een goed marktplaats PHP script is met behulp van het artikel te vinden. Aan de extra opties bij het toevoegen van een nieuwe advertentie, is afzonderlijk een prijs te koppelen. Verder is het mogelijk om aan het aanmaken van een advertentie in bepaalde rubrieken een prijs te koppelen. Er is voor diverse betaalwijzen ondersteuning ingebouwd in het marktplaats script. Bezoekers kunnen eenvoudig op een advertentie reageren met behulp van een formulier.

U krijgt daarnaast de optie om gemakkelijke banners toe te voegen aan uw eigen marktplaats website. Met het grootste gemak kunt u een advertentieblok van Google Adsense toevoegen aan uw website. Maar het is ook mogelijk om met iemand een alvast bedrag voor een vaste periode af te spreken. Banners kunnen worden afgewisseld als u dat wilt.

De ontwikkelaar heeft verder de zoekmachines in de gaten gehouden bij het bouwen van het marktplaats PHP script. De relevante gegevens voor de zoekmachines zijn gedurende de installatie in te vullen. Op een later moment deze gegevens weer wijzigen is zeer eenvoudig. Op de diverse pagina’s van de categorieën kunt u daarbij metagegevens kwijt die bij die categorie horen. Op de website worden de 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, in een apart blokje weergegeven.
Free Web Hosting