Het samenstellen van een eigen startpagina website

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Een startpagina website bouwen is gemakkelijk middels een daarvoor bedoeld script bedoeld. Een dergelijk script is voor weinig geld alvast aan te schaffen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan tevens uitstekend worden ingezet. Het is vaak mogelijk om een link te plaatsen op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. Middels het artikel Begin je eigen portaalsite kunt u informatie vinden over een startpagina script dat gemakkelijk is in het gebruik. Het zal niet ingewikkeld zijn om het startpaginascript te installeren.

Het toevoegen van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Er wordt een beheerdersaccount toegevoegd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Hierbij mag men tevens een subdomein kiezen. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. Op de server hoeven geen mappen te worden gecreëerd voor subdomeinen. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Het aanpassen van een startpagina is behoorlijk gemakkelijk met het script. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U kunt met het startpaginascript eenvoudig extra inkomen genereren. Met het script krijgt u de beschikking over diverse mogelijkheden. Het verkopen van links is met het script makkelijk te doen. Er kan op diverse wijzen worden betaald voor een link. Ook zijn banners op een simpele slimme te toevoegen op uw website. Het toevoegen van een nieuwe banner is uiterst simpel.
Free Web Hosting