Een startpagina online zetten

De mogelijkheid om een eigen startpagina website te runnen is er ook voor u. Een optie is om zelf een startpagina script te ontwikkelen. Met een bestaand startpagina script kunt u echter direct aan de slag. Het gaat daarbij niet om het bouwen van een gewone website, maar om het bouwen van een startpagina website.

Na het overzetten van het script naar uw webruimte kunt u de installatie uitvoeren. Is het installeren goed gegaan dan kunt u beginnen met het aanmaken van dochterpagina’s. Ook is het voor bezoekers mogelijk zelf een startpagina op uw website aan te maken. Mensen kunnen links op uw startpagina website kopen en op deze manier kunt u geld verdienen. Heeft u een website waar men graag een link op zou hebben, dan zult u regelmatig inkomsten hebben hiermee.

Hierbij hoeft u zelden iets handmatig te doen als beheerder zijnde. Het script gaat zelf na of de betaling probleemloos verlopen is. Is de betaling zonder problemen verlopen, dan wordt de link direct zichtbaar op de startpagina website. U kunt zelf bepalen welke bedragen u rekent. Men zal doorgaans een voorpagina link als waardevoller beschouwen dan een link op een gewone dochterpagina. Hier kunt u dan ook iets meer voor vragen. Wilt u meer over een dergelijk script lezen, dan is het artikel Uw Nederlandse startpagina maken een goed startpunt. Wat u naast een script nodig heeft is een leuke domeinnaam en webhosting. Heeft u dit ook geregeld, dan kunt u beginnen met de installatie van het script.

De database tabellen die het script nodig heeft, zullen meestal aangemaakt worden door een meegeleverd installatie script. Het is dus niet nodig dat u dit zelf doet. Omdat het installatiescript veel voor zijn rekening neemt, is het installeren van het startpagina script niet heel lastig. Gebruikers kunnen paginabeheerder worden door een account op uw website aan te maken.
Free Web Hosting