Ontwikkel makkelijk een uitgebreide startpagina website

Voor affiliate marketing kunt u ook gebruik maken van de structuur die een startpagina website biedt. Het plaatsen van een affiliate link is niet heel anders dan het plaatsen van een gewone link. Het zelf bouwen van een dergelijk script is niet nodig en dat is een groot voordeel. Als u het echt wilt kunt u binnen enkele uren al een nieuwe startpagina website hebben.U kunt meer over zo een script lezen op de pagina die in dit artikel wordt genoemd. Dat artikel behandelt een handig script waarmee het maken van een startpagina website eenvoudig gaat. Ook vindt u op die pagina een link waarmee het script is te downloaden.

Zou u graag een startpagina website in elkaar zetten? Met behulp van het juiste PHP script is dit gemakkelijker. Tevens is er een online handleiding van het script te vinden. U kunt tevens vragen aan de ontwikkelaar over het script stellen. U kunt hosting erbij kopen als u dat wilt. Het benodigde SSL certificaat voor subdomeinen zit bij de hosting inbegrepen. De pagina Een nieuwe portaalwebsite ontwikkelen vertelt u graag meer over de mogelijkheden van zo een PHP script. U kunt gemakkelijk support aanvragen bij de ontwikkelaar van het script. Een online handleiding kunt u op de website van de aanbieder vinden. Ook biedt de ontwikkelaar aan het script de eerste keer gratis voor u te installeren als u het script heeft gekocht. Verder kunt u direct bij de aanbieder hosting met het script kopen.

Via de link hierboven kunt u meer over het script lezen. Zelf een script maken is het andere alternatief. Dit kan echter tijdsintensief zijn. Met het aanschaffen van een script bespaart u tijd. Met een reeds bestaand script hebben de programmeurs het werk al voor u gedaan.

Omdat men zich op uw website kan registreren kan men vrij eenvoudig een eigen startpagina samenstellen. Voor losse dochterpagina’s hoeft geen folder op de webhosting te worden aangemaakt. Een centraal stukje code handelt de bezoeken aan de diverse dochterpagina’s af. Er wordt gekeken welke dochterpagina wordt aangevraagd. Ook het aanbrengen van wijzigingen aan de voorpagina is met het script te doen. Daarbij kan men bij iedere dochterpagina kiezen uit hoeveel kolommen de nieuwe startpagina dient te bestaan. Rubrieken kunnen tijdens het bewerken van de startpagina worden gesleept tussen de kolommen.
Free Web Hosting