Beheer startpagina

U kunt verschillende drijfveren hebben voor het aanmaken van uw eigen startpagina. De motivatie kan betrekking hebben op een hobby. Wat ook een drijfveer kan zijn is de wens om extra inkomsten te genereren. Een andere drijfveer is de wens om uw favoriete links ergens online te zetten.

Het kiezen van een goede startpagina website voor het aanmaken van uw dochterpagina is een eerste stap. Tevens zult u een naam moeten bedenken voor het subdomein van uw startpagina. Zorg dat u het juiste e-mailadres opgeeft, want deze moet vaak na de aanmelding worden bevestigd.

Op een startpagina maakt u categorieën aan en in deze categorieën plaatst u de links. Zo kunt u een zekere structuur aanbrengen. Zo kan de keuze worden gemaakt om de links op onderwerp te groeperen.

Op de pagina Startpaginascript inloggen uitloggen vindt u meer informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Via de informatie legt u een gedegen basis om straks uw eigen startpagina in elkaar te kunnen zetten. Het aanmaken van uw eigen dochterpagina is niet zo heel lastig.

Er zitten geen kosten verbonden aan het beginnen van uw eigen startpagina. Een randvoorwaarde is soms dat u een minimum aantal links toevoegt. Dit staat dan vaak in de voorwaarden van de website. Het kan zijn dat uw dochterpagina wordt verwijderd, wanneer uw pagina op een bepaald tijdstip niet aan die voorwaarde voldoet.
Free Web Hosting