Beheer snel een moderne portaalwebsite

Er zijn verschillende manieren om uw website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen. Het bouwen van backlinks naar uw website is daarbij van groot belang. U kunt een backlink zien als een aanbeveling. Daarmee stemt u eigenlijk uw website omhoog.

Extra inkomen kan met behulp van affiliate banners worden verdiend. Inkomsten zijn verder te generen door links te verkopen. U kunt online voor de backlink betalen.

De site aanpassen kan heel makkelijk met de beheeromgeving die is bijgevoegd. Heel eenvoudig kan de kleurstelling van de site worden aangepast met de beheeromgeving. Ook zijn er banners toe te voegen aan uw website via de beheeromgeving. Met een daarvoor bedoeld PHP script kunt u gemakkelijk een eigen startpagina website realiseren. Meer informatie daarover is te vinden op eigen startpagina.

Bent u in het bezit van een startpagina website, dan kunt u gemakkelijk backlinks verkopen aan website eigenaren. Na de betaling wordt de backlink direct op de website weergegeven. Ook kan de website eigenaar betalen met een retourlink.

Er is nauwelijks technische kennis nodig voor de installatie. U kunt tijdens de installatie de login gegevens van uw beheeraccount zelf kiezen. U kunt uw website met behulp van startpagina websites hoger in de zoekmachines krijgen. Daarbij is het mogelijk om meerdere startpagina’s toe te voegen aan uw website. Verschillende rubrieken zijn aan een startpagina toe te voegen. Daarbij bevat elke rubriek links omtrent een deelthema. Op verschillende Nederlandstalige sites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.
Free Web Hosting