Startpaginabeheer

Gaat u aan de slag met een eigen startpagina website? Zelf een script ontwikkelen is mogelijk maar hoeft niet de beste optie te zijn. Maakt u gebruik van een startpaginascript dan is het vrij gemakkelijk te bouwen. U moet en startpagina script zien als een aangepast CMS systeem. U bouwt met een startpaginascript specifiek een startpagina website.

Het script dient op webhosting pakket geïnstalleerd te worden. Het creëren van startpagina’s in mogelijk nadat u het startpaginascript heeft geïnstalleerd. Ook is het voor bezoekers mogelijk zelf een startpagina op uw website aan te maken. De automatische verkoop van links is het stokpaardje van menig startpaginascript. Willen veel mensen een link op uw startpagina website plaatsen, dan is er met het startpaginascript een leuk inkomen op te bouwen.

De afhandeling van de linkplaatsing kan zonder uw tussenkomst plaatsvinden. Is de betaling succesvol verlopen, dan kan het script hierop reageren. De link wordt toegevoegd als er geen problemen bij de betaling zijn opgetreden. In het beheerpaneel kunt u de prijzen van de links invoeren. U kunt verschillende prijzen hanteren voor een link op de voorpagina en een link op een reguliere startpagina. Wilt u meer weten, neem dan ook eens de pagina Eigen startpagina maken door. Er vindt er tevens een aanbeveling voor een goed startpagina script. U kunt het script na de betaling direct downloaden.

Het installatiescript dat onderdeel is van het pakket, zorgt ervoor dat u het script probleemloos kunt installeren en gebruiken. U hoeft dus niet zelf de tabellen aan te maken. Het script is compleet, zodat u niet zelf hoeft te programmeren. Een bezoeker kan een account aanmaken. Daarmee kunnen zij een eigen startpagina in elkaar zetten.
Free Web Hosting