Bouw uw eigen marktplaats

Zelf een marktplaats website beheren kan met een advertentie script heel eenvoudig. U kunt inloggen via het inlogformulier van het beheerpaneel. Met uw beheeraccount past u gemakkelijk alle instellingen aan. Raadpleeg Je marktplaats betaalbaar starten voor meer informatie. U kunt het marktplaats script online aanschaffen en na de aanschaf kunt u het direct downloaden. Als u dat wilt dan kunt u rubrieken op uw site zo instellen dat voor advertentieplaatsing betaald moet worden.

Per losse categorie kan de prijs worden ingesteld. De nieuwe prijs wordt direct na het wijzigen gehanteerd bij de plaatsing van een nieuwe advertentie. Het vereist weinig kennis van de techniek.

Vanuit alle advertenties heeft u de mogelijkheid om een aantal formulieren aan te roepen. Met een reactieformulier kan een reactie naar de adverteerder worden gestuurd bij een advertentie. Het marktplaats script zal een ingevuld reactieformulier per e-mail naar een adverteerder sturen. Of men kan een klacht over een advertentie indienen bij de beheerder van de website. Dit kan als men fraude vermoedt. Een adverteerder kan meerdere foto’s toevoegen bij een advertentie.
Free Web Hosting