Een eigen startpagina maken

Het aanmaken van een startpagina is een goede optie om uw online zichtbaarheid te vergroten. Uiteraard is een volledige startpagina website ook mogelijk. Via dit artikel komt u over de mogelijkheden meer te weten. Voor beide opties zijn goede argumenten te verzinnen. Overigens is het ook mogelijk om een startpagina website te bezitten en tevens op websites van derden een eigen startpagina te hebben. U combineert de opties dan gewoonweg.

Het is op diverse sites mogelijk om uw eigen gratis startpagina aan te maken. Een minpunt is echter wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina zal bestaan. Wie weet stopt men morgen wel met de volledige startpagina website. Niet zelden blijkt een startpagina te worden verwijderd zonder een echt duidelijke reden. In best wat gevallen is het verplicht om minstens een bepaalde hoeveelheid links op uw startpagina te plaatsen. Men verwijdert de startpagina wanneer deze na enige tijd niet aan die minimumeis voldoet.

Het is raadzaam om het artikel Een nieuwe startpagina online zetten door te nemen. De pagina bevat praktische informatie. Omdat er zoveel startpagina’s bestaan is onderscheidend zijn belangrijk. Het artikel geeft u aanwijzingen daarvoor.

Tenslotte kunt u ook vrij eenvoudig zelf een startpagina website bouwen. U heeft dan zelf de controle over de volledige site. Soms wilt u veel tekst en weinig links op de startpagina plaatsen. Dit wordt lastig wanneer een minimumeis geldt voor het aantal links op een dochterpagina. Niemand kan een dergelijke voorwaarde stellen aan een website die van u is. Daarbij kan een startpagina met 3 links naar goede artikelen waardevoller zijn dan een startpagina met 20 links naar slechte artikelen.
Free Web Hosting