Uw nieuwe startpagina maken

Wat handig is voor linkbuilding, is uw eigen startpagina website. Een dergelijke website is in feite een soort linkcatalogus. Aan de verschillende dochterpagina’s kan een eigen onderwerp worden toegewezen. Dit is handig voor de bezoeker en voor zoekmachines.

Een eigen startpagina samenstellen is voor de bezoekers ook mogelijk. Indien u gebruikersregistratie heeft ingeschakeld, kan de bezoeker een aanmeldformulier op uw website invullen. Hiermee krijgt de gebruiker een eigen account voor de beheeromgeving. Met dit account kan de bezoeker inloggen en één of meer startpagina’s aanmaken.

Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan een subdomein worden gekozen. Het is verstandig hier iets in te vullen dat te maken heeft met het thema van de nieuwe startpagina. De bezoeker kan ervoor kiezen om belangrijke zoekwoorden rondom het onderwerp van de startpagina in het subdomein te verwerken. Dit zijn woorden die door de zoekmachines aan uw website worden gekoppeld en waar men online op zoekt.

Nuttige informatie voor uw eigen startpagina website is in het artikel Eigen startpagina te vinden. U hoeft niet heel veel over websites maken te weten ervoor. Wel is het handig wanneer u webruimte heeft. En een domeinnaam. Een meegeleverd script voor de installatie verzet voor u het moeilijkste werk bij de installatie. U kunt meteen dochterpagina’s toevoegen na de installatie. Een rubriek kan naast links ook een widget of een stuk tekst bevatten. De kleuren kunnen per individuele dochterpagina eenvoudig worden aangepast.

U kunt een betaalprovider aan het startpagina script koppelen, zodat u ook geld kunt verdienen met het startpaginascript. Links verkopen op uw startpagina website is zo vrij eenvoudig. Het startpagina script plaatst een aangemelde link automatisch na een succesvolle betaling. Er zijn afzonderlijke prijzen in te stellen voor een homepage link en een link op een reguliere pagina. Wanneer u het op deze manier aanpakt zorgt uw startpagina voor extra inkomsten. De aanschafkosten van het startpaginascript zijn zo dubbel en dwars terug te verdienen. Het risico dat een startpagina wordt verwijderd, wordt met uw eigen startpagina website ook niet gelopen.
Free Web Hosting