Maak snel een eigen portaalsite

Het in elkaar zetten van een startpagina website is niet moeilijk. Het is vrij eenvoudig te doen met een behulp van een handig startpagina script. Meer informatie is via een link die hieronder genoemd staat vinden. Startpagina’s kunnen worden gekoppeld aan een subdomein. Het is niet nodig om afzonderlijke mappen te maken voor de subdomeinen. De meeste functies die u nodig heeft zijn reeds onderdeel van een bestaand PHP script. Tevens kunt u vrij gemakkelijk support krijgen bij de installatie van het PHP script. De ontwikkelaar kan het op uw eigen hosting installeren voor u, als u dat wenst. Zo kunt u direct met het PHP script aan de slag.

Het script heeft uiteenlopende mogelijkheden. Wat ook fijn is, is dat u geen aparte mappen hoeft aan te maken voor de subdomeinen van uw website. Het tonen van de juiste dochterpagina is na het installeren van het script geen enkel probleem.U houdt de folderstructuur op uw webhosting pakket zo overzichtelijk met het script. Een korte tijd geleden is er een script uitgekomen waarmee u gemakkelijk uw eigen startpagina website bouwt. Het is een goed idee om Een uitgebreide portaalsite beheren eens te bekijken. Er is bij de ontwikkeling van de programmeertaal PHP gebruikgemaakt. Op een groot deel van de hostingpakketten zal het gebruik van PHP scripts geen enkel probleem zijn.

U kunt per afzonderlijke startpagina de gegevens voor de zoekmachines instellen. In de regel zal er per thema een afzonderlijke startpagina op de website worden samengesteld. Op deze wijze kunt u ook daadwerkelijk gerelateerde links plaatsen. Dit draagt bij aan een goede positie in de zoekresultaten van Google.

Mogelijk is uw plan om links op uw site te verkopen aan derden. Via het script wordt dat voor u een peulenschil. U kunt voor een link vanuit de voorpagina van uw website een hogere prijs vragen. Met behulp van het script bouwt u eenvoudig een online inkomen op. Voor het toevoegen van een aangemelde link hoeft u geen handmatige acties uit te voeren.
Free Web Hosting