Start een eigen affiliate website

Om online inkomsten te genereren kunt u een affiliate site opzetten. U kunt via de link in dit artikel een PHP script voor affiliate marketing downloaden. Omdat het script is voorzien van een beheerpaneel is het doorvoeren van wijzigingen behoorlijk gemakkelijk. Online zijn er bovendien instructies voor het gebruik van het script beschikbaar.

Met het affiliate script kunt u op opvallende plekken verder banners plaatsen. Deze affiliate banners voegt u via het beheeromgeving toe aan uw site. Wijzigingen kunt u met dit beheeromgeving makkelijk doorvoeren binnen uw affiliate site. Beginnen met affiliate marketing wordt met dit script eenvoudig te doen. Met het script hoeft u zelf niet meer te programmeren. Dit scheelt u veel tijd.

Binnen uw affiliate website wordt de productinformatie periodiek ingeladen met behulp van zogenoemde productfeeds. De productinformatie die binnen uw webshop kan worden opgenomen vindt u in de productfeeds. Een script waarmee u deze producten kunt inladen en kunt promoten binnen uw affiliate shop, kunt u downloaden op de pagina . Of sparen voor een extra vakantie. U kunt middels zogenaamde productfeeds het toevoegen van producten binnen uw webwinkel compleet automatiseren.

Op de sites van de diverse affiliate netwerken kunt u lezen hoe u een URL voor een productfeed genereert.
Free Web Hosting