Goede startpagina

Startpagina’s zijn ontstaan met het idee om gebruikers die geen technische kennis hebben, toch de mogelijkheid te geven een catalogus van links te maken. Op een startpagina website zijn links ingedeeld naar onderwerp. Een dochterpagina gaat vaak maar over een enkel onderwerp. U kunt het hoofdonderwerp weer op te splitsen in deelonderwerpen. Hiervoor kan gebruikt worden gemaakt van rubrieken. Rubrieken zijn op de startpagina als aparte blokjes te zien. De titel van de rubriek beschrijft waar de links in de rubriek over gaan.

Er zijn geen kosten verbonden aan het maken van een eigen startpagina. Soms wordt een minimum hoeveelheid links op uw linkpagina vereist. Anders is uw startpagina niet zichtbaar. Staan er te weinig links op uw dochterpagina, dan kan deze ook na bepaalde tijd worden verwijderd. Door zelf een startpagina website op te richten kunt u dit weer voorkomen. Heeft u eigen startpagina website, dan bent u zelf volledig de baas. Uw eigen startpagina website wordt mogelijk met een startpaginascript.

Bent u op zoek naar meer hierover? Het artikel Een eigen startpagina maken is een goede bron van informatie omtrent dit onderwerp. Over startpagina’s kunt u nog meer op die website lezen. U vindt de stappen voor het aanmaken van een startpagina. En u leest hoe u in het bezit van een startpagina script komt.
Free Web Hosting