Een eigen startpagina online zetten

De mogelijkheid om een eigen startpagina website te runnen is er ook voor u. Natuurlijk kunt u een script laten bouwen door een programmeur. Maar vraag uzelf af of dit gewenst is. U kunt sneller aan de slag als u gebruikmaakt van een kant-en-klaar startpagina script. Eigenlijk is een startpagina script een specifiek soort CMS pakket.

Een dergelijk script dient u op uw webhosting te installeren. Is de installatie gelukt, dan kunt u beginnen met het aanmaken van dochterpagina’s en het plaatsen van content. Met een account dat men via uw website kan aanmaken wordt het mogelijk om zelf startpagina’s ana te maken en te beheren. De mogelijkheid om links met het startpagina script te verkopen is interessant. Op deze manier heeft u de kosten van het script na enige tijd dubbel en dwars terugverdiend.

Het is hierbij voor u als beheerder niet nodig om iets handmatig uit te voeren. Het script kan zelf nagaan of de betaling gelukt is. De link wordt direct getoond op het moment dat de betaling is gelukt. Welk bedrag er voor de plaatsing van een link moet worden gerekend stelt u eenvoudig in. Omdat een link op de voorpagina als erg waardevol wordt gezien, kunt u voor een dergelijke link iets meer geld vragen. We willen u graag wijzen op het artikel Startpagina aanmaken als u behoefte heeft aan meer informatie. Vanuit daar kunt u meer informatie vinden over scripts om uw eigen startpagina website te bouwen. Wat u naast een script nodig heeft is een leuke domeinnaam en webhosting. Heeft u dit ook geregeld, dan kunt u beginnen met de installatie van het script.

De benodigde tabellen in de database worden door het installatiescript aangemaakt. Het handmatig aanmaken van de tabellen is dus niet nodig. Daarmee neemt het script het gedeelte dat vaak als lastig wordt ervaren voor zijn rekening. Er is op uw website een formulier beschikbaar waarmee bezoekers zich kunnen aanmelden. Na aanmelding kunnen ze zelf een startpagina in elkaar zetten.
Free Web Hosting