Beheer van uw linkpagina

Het kan zijn dat u op de website van iemand anders al een startpagina heeft. Maar zou u graag zelf een startpagina website willen. Deze mogelijkheid is er daarnaast voor u. Verder voor mensen zonder kennis van websites maken is dit mogelijk. U kunt dat doen met behulp van een PHP script. Middels het artikel Beheer van een startpagina kunt u het tevens lezen. Een startpagina script is meestal in PHP gebouwd. Een dergelijk script is niet erg duur. Het beheer kunt u met zo een script vanuit een beheerpaneel doen.

Het is zo in te stellen dat derden daarbij een dochterpagina kunnen aanmaken. Door eenvoudigweg een instelling te wijzigen zet u het aanmeldformulier open. Staat gebruikersregistratie aan dan kan de bezoeker middels een formulier zich aanmelden. Een gebruiker kan met zijn eigen account zeer makkelijk zijn startpagina’s beheren.

Daarnaast kan men een betaalde link toevoegen aan uw website. Meteen na de betaling wordt de link zichtbaar. Een eigen startpagina maken is dan niet meer nodig. Een link kan zowel op de homepage op het moment dat op een reguliere dochterpagina worden aangemeld. Het hanteren van verschillende tarieven voor deze twee soorten links is mogelijk. Ideaal voor mensen die links willen hebben maar niet de tijd hebben om een startpagina aan te melden.

Naast links kunt u allerlei andere dingen op uw startpagina plaatsen. Bovendien kunt u een buienradar widget weergeven of het nieuws. Van verschillende websites kunt u het nieuws inladen en in uw eigen layout tonen. Het tonen van andere informatie naast een linkoverzicht is zo een optie. Bij het aanmaken van een startpagina kan een subdomein worden gekozen. Een bezoeker kan middels dat subdomein snel een specifieke startpagina bereiken. Bezoek snel de link die eerder in dit artikel is genoemd om zelf een startpaginascript aan te schaffen.
Free Web Hosting