Wilt u een marktplaats maken?

Er kan voor het bouwen van een advertentie website gebruik worden gemaakt van de programmeertaal PHP. Natuurlijk is het mogelijk om met voldoende kennis zelf iets te programmeren in PHP. Maar u kunt ook een script dat reeds op de markt is aanschaffen hiervoor.

U kunt met het kopen van een script dat reeds bestaat flink wat ontwikkeltijd besparen. Zelf hoeft u immers geen tijd meer te stoppen in het maken van een PHP script. De kosten voor het kopen van een klant en klaar script zullen lager uitvallen dan de kosten voor het inhuren van een PHP developer. Bij een script dat al bestaat, is van te voren al duidelijk met wie u contact moet opnemen wanneer het script fouten bevat.

Zou het aanschaffen van een kant en klaar advertentie script interessant voor u kunnen zijn? De pagina Een eigen marktplaats bouwen bezoeken is dan een slim idee. Via de links kunt u naar het aanbod navigeren. De betaling dient online te worden gedaan. De bestanden downloaden kan meteen zodra u heeft betaald. Verder zal er een e-mail worden verzonden naar u waarin de download link is opgenomen. Mocht het nodig zijn om het script ooit opnieuw te downloaden, dan kunt u de link in de e-mail gebruiken.

Op deze wijze blijft u toegang houden tot nieuwe versies. U kunt de bestanden na het uitpakken op uw webruimte plaatsen. Het zal bij het script ook nodig zijn om een database aan te maken. Meestal wordt de database speciaal voor de nieuwe website aangemaakt.

Tijdens het installeren vult u in het eerste scherm de titel en de meta gegevens in. Het tweede scherm geeft u de mogelijkheid om de gegevens voor de database connectie in te voeren. Het derde scherm kan worden gebruikt om een beheerdersaccount aan te maken. Daarbij mag u zelf kiezen welke gebruikersnaam en welk wachtwoord u wilt gebruiken.
Free Web Hosting