Een Nederlandse startpagina maken

Bent u van plan uw eigen startpagina website te beginnen? Er zal een programmeur te vinden zijn die het voor u wilt programmeren, maar vraag uzelf af of een eigen script nodig is. Het kan eenvoudiger wanneer u gebruikmaakt van een startpagina script. U moet en startpagina script zien als een aangepast CMS systeem. U bouwt met een startpaginascript specifiek een startpagina website.

U installeert het startpaginascript op uw webruimte. Is het systeem geïnstalleerd dan kunt u zelf startpagina’s toevoegen aan de site. Ook is het voor bezoekers mogelijk zelf een startpagina op uw website aan te maken. Een interessante mogelijkheid van een startpagina script is het verkopen van links. U kunt er al snel een leuk zakcentje mee verdienen als men graag een link op uw site heeft.

Hierbij hoeft u zelden iets handmatig te doen als beheerder zijnde. Of de betaling gelukt is kan het script zelf controleren. Als het script ziet dat de betaling probleemloos is verlopen, dan wordt de link direct getoond op de website. Hoeveel een link plaatsing kost, dat kunt u op een simpele manier instellen bij het script. Men zal doorgaans een voorpagina link als waardevoller beschouwen dan een link op een gewone dochterpagina. Hier kunt u dan ook iets meer voor vragen. Als u benieuwd bent naar nog meer mogelijkheden dan is Eigen startpagina een goed artikel. Om het startpagina script te kunnen gebruiken zijn ook webruimte en een leuke domeinnaam noodzakelijk. Wanneer u dit allemaal heeft geregeld, dan kunt u het script probleemloos installeren.

Het installatiescript verzorgt het aanmaken van de tabellen in de database. U hoeft dus niet zelf de tabellen aan te maken. Hiermee wordt het voor u gemakkelijker om het script te installeren en gebruiksklaar te maken. Via een formulier op uw website kunnen bezoekers zich aanmelden. Met het account dat vervolgens wordt aangemaakt kunnen ze zelf een startpagina maken.
Free Web Hosting