Maak een eigen startpagina

Voor linkbuilding is een eigen startpagina website erg handig. U plaatst op een eigen startpagina website makkelijk links naar andere websites. Per onderwerp is het mogelijk een aparte startpagina op uw website aan te maken. Zo staan de links op uw startpagina website handig per onderwerp ingedeeld.

Een eigen startpagina samenstellen is voor de bezoekers ook mogelijk. Via een aanmeldformulier kan een bezoeker zich dan aanmelden. Na het invullen zal een gebruikersaccount worden gecreëerd. Met dit account kan de bezoeker inloggen en één of meer startpagina’s aanmaken.

De bezoeker kan een subdomein kiezen tijdens het aanmaken van de nieuwe startpagina. Het is daarbij handig een subdomein te kiezen rondom het onderwerp van de startpagina. Belangrijke zoektermen rond het thema van de startpagina kunnen hierin worden verwerkt. Door zoekwoorden analyse te doen komt u achter de relevante zoekwoorden voor een bepaald onderwerp.

Nuttige informatie voor uw eigen startpagina website is in het artikel Eigen startpagina te vinden. Diepgaande kennis over websites maken is niet echt nodig. Naast een startpagina script heeft u ook een domeinnaam en een webhosting pakket nodig. Een installatiescript neemt het moeilijkste werk uit handen. U heeft na het installeren direct de beschikking over een werkende website waar u dochterpagina’s kunt aanmaken. Er kunnen naast links ook teksten en verschillende widgets op een startpagina worden geplaatst. Kleuren kunnen per startpagina worden veranderd.

U kunt een betaalprovider aan het startpagina script koppelen, zodat u ook geld kunt verdienen met het startpaginascript. U kunt het geld verdienen met het verkopen van backlinks op uw website. Is de betaling gelukt, dan wordt de link automatisch door het startpagina script geplaatst. Er zijn afzonderlijke prijzen in te stellen voor een homepage link en een link op een reguliere pagina. Zo verdient u ook nog eens geld met uw eigen startpagina website. Zet u het startpaginascript op deze wijze in, dan verdient u gegarandeerd minstens de aankoopkosten terug. Een ander voordeel is dat er op veel andere startpagina websites bepaalde regels gelden met betrekking tot het minimum aantal links op uw dochterpagina.
Free Web Hosting