Update rond FBME Bank

Momenteel gaat het met de FBME bank in Tanzania en in Cyprus niet goed. Al enige tijd staat de FBME onder bewind. Bepaalde activiteiten zijn gestaakt. Ook zijn er onderdelen van het bedrijf gesloten. Klanten kunnen slechts naar een Cypriotische bankrekening dagelijks een kleine hoeveelheid geld opnemen.

De bank screent haar klanten slecht en trekt hierdoor twijfelachtige klanten aan, blijkt uit een rapport van FinCEN uit juli 2014. Hierbij kan worden gedacht aan criminele organisaties. Dit heeft de centrale banken van Cyprus en Tanzania doen besluiten de bank onder bewind te stellen.

Steeds meer klanten willen dan ook hun spaargeld die bij FBME Bank staat opnemen. Logisch gevolg hiervan kan zijn dat FBME Bank straks helemaal gesloten wordt. Tevens is ook de klantenservice niet goed op de hoogte van de maatregelen van de centrale banken.

Via de website FBME staff reach deal on payment of wages and benefits kunt u op de hoogte blijven van de situatie bij FBME Bank. Het is immers zaak dat u zo snel mogelijk uw spaargeld opneemt.
Free Web Hosting