Maak een eigen startpagina

Diverse redenen zijn er mogelijk voor het bouwen van uw eigen startpagina. De motivatie kan betrekking hebben op een hobby. De wens om extra inkomen te hebben kan ook een motivatie zijn. Verder kunt u de wens hebben om simpelweg uw favoriete websites ergens online te plaatsen.

Het kiezen van een goede startpagina website voor het aanmaken van uw dochterpagina is een eerste stap. Verder zult u zich moeten beramen op een naam voor het subdomein waarmee uw startpagina te bereiken zal zijn. Na het aanmelden zult u in veel gevallen uw e-mailadres moeten bevestigen. Zorg dus dat u het correcte e-mailadres invult in het aanmeldformulier.

Voordat u een link kunt toevoegen, zult u een rubriek moeten aanmaken op uw nieuwe startpagina. Zo kan er een ordening op uw startpagina worden aangebracht. Zo kan de keuze worden gemaakt om de links op onderwerp te groeperen.

Om meer over startpagina’s te weten te komen, kunt u Maak een eigen startpagina doornemen. Via de informatie legt u een gedegen basis om straks uw eigen startpagina in elkaar te kunnen zetten. Maar u moet wel weten wat u precies moet doen.

Er zitten geen kosten verbonden aan het beginnen van uw eigen startpagina. Wel wordt er bij sommige startpagina sites een bepaald aantal links op uw startpagina als voorwaarde gesteld. Verwijdering van uw pagina kan het gevolg zijn wanneer uw pagina niet voldoet aan die randvoorwaarde.
Free Web Hosting