Start uw eigen marktplaats

Voor online geld verdienen kunt u op eenvoudige wijze een eigen marktplaats website inzetten. U kunt in principe vanuit huis uw eigen advertentie website opzetten. Een eigen marktplaats beginnen kan met behulp van een script dat u online kunt kopen. Deze advertentie website is vanaf elke plek op de wereld te beheren.

Gebruikt u graag een kant en klaar PHP script voor het maken van uw eigen marktplaats? U kunt eigen marktplaats beginnen doornemen als u daar graag meer over wilt weten. Dit advertentie script is makkelijk aan de praat te krijgen. Het is mogelijk om daarbij ondersteuning van de ontwikkelaar te krijgen. Nadat de installatie klaar is, kunt u het systeem gebruiken als advertentie website.

U heeft gedurende de installatie zelf de controle over de aan te maken gebruikersnaam met het bijbehorende wachtwoord. Met een advertentie script is zelf programmeren niet meer noodzakelijk. De dingen die u wilt doen kunnen vaak al met het kant en klare script.

Voor het gebruik het script is geen enkele kennis van HTML vereist. Het installeren vereist niet heel veel technische kennis. U kunt de handleidingen voor de installatie op de site van de ontwikkelaar vinden. Via de site van de aanbieder kunt u verdere support bij de installatie krijgen. U kunt beheertaken met uw account uitvoeren nadat de installatie is voltooid.

Het aantal foto’s dat er maximaal aan een advertentie kan worden toegevoegd, is in te stellen in het beheergedeelte. U kunt het aantal beperken of juist hoger zetten. Vanzelfsprekend hangt dit af van de beschikbare ruimte op uw webhosting. Het is heel gemakkelijk voor iemand om zich op uw marktplaats website aan te melden. Op uw website bevindt zich een registratieformulier waarmee men een account kan aanmaken. De bezoeker krijgt een melding te zien wanneer hij gegevens invult die niet kloppen.
Free Web Hosting