Eigen website maken

Het maken van een bedrijfswebsite is meer dan programmeren alleen. Er kunnen allerlei soorten werkzaamheden bij komen kijken. De website zal doorgaans geen doel op zich zijn. Ondernemers zien het als middel om extra klanten aan te trekken. Dit artikel is bedoeld voor ondernemers die meer willen weten over het maken van een website voor het bedrijf.

Veel ondernemers vergeten de impact van een goed ontwerp op de bezoeken. Pas het ontwerp af en toe aan zodat uw website er altijd modern uitziet. 20 jaar geleden zag een website er anders uit dan vandaag de dag. Heeft uw website altijd een moderne uitstraling, dan werkt dat in uw voordeel.

Wat ook enorm van belang is, is de navigatie. Moeten bezoekers lang zoeken om bepaalde informatie te vinden of is meteen duidelijk waar deze informatie te vinden is? Een onduidelijke navigatie kan er zelfs voor zorgen dat bezoekers uw contactformulier niet kunnen vinden, waarover hierna meer.

Vanzelfsprekend wilt u dat mogelijke klanten die uw bedrijfswebsite zien contact met uw bedrijf opnemen. Is het gemakkelijk voor bezoekers om het telefoonnummer van uw bedrijf te vinden? Kan de bezoeker door middel van een contactformulier contact leggen? Hoe moedigt u bezoekers aan om ook daadwerkelijk contact te leggen?

Staat u open voor wat ondersteuning bij het maken van de website voor uw bedrijf, neem dan ook eens CMS systeem wat is het door. Een extern bureau kan de website op professionele wijze voor u bouwen. Heeft u weinig tot geen ervaring met het bouwen van een bedrijfswebsite, dan kunt u dit het beste door een professional laten doen.
Free Web Hosting