Maak eenvoudig een eigen portaal website

Is het opzetten van een linkwebsite iets dat u graag wilt? Met de juiste tools is er niet veel kennis van de techniek voor nodig. Zo is er een handig script waarmee het vrij makkelijk te doen is. U kunt binnen een paar uur al uw eigen startpagina website hebben.

U kunt het script op diverse manieren gebruiken. Een dergelijk script kunt u op verschillende wijzen inzetten. Het is niet nodig om afzonderlijke mappen voor de dochterpagina’s aan te maken op uw webhosting. Het tonen van de juiste dochterpagina is na het installeren van het script geen enkel probleem.U houdt de folderstructuur op uw webhosting pakket zo overzichtelijk met het script. Een betaalbaar script is er momenteel eenvoudig voor aan te schaffen. U zou Een nieuwe startpagina site beheren eens kunnen bekijken als u benieuwd bent geworden naar het PHP script. Het script is ontwikkeld met PHP. Op een groot deel van de hostingpakketten zal het gebruik van PHP scripts geen enkel probleem zijn.

Het is een goed idee om de in dit artikel vermelde link te volgen. Zelf programmeren is ook mogelijk. Hier kan aardig wat tijd in gaan zitten. Ook is kennis van PHP dan vereist. Met een reeds bestaand script hebben de programmeurs het werk al voor u gedaan.

Wilt u backlinks verkopen? Via het script wordt dat voor u een peulenschil. Daarbij is een link vanuit de homepage vaak waardevoller en kunt u voor dit type link een hoger bedrag instellen. Met het script is vrij gemakkelijk een online inkomen op te bouwen. Er is sprake van automatische plaatsing nadat iemand heeft betaald.
Free Web Hosting