Bouw je eigen startpagina

Met een eigen startpagina hebt u veel mogelijkheden. Bij het gros van de websites is het aanmaken van een startpagina gratis. Uw startpagina krijgt op de website vaak een eigen subdomein.

Het idee is dat u eerst rubrieken maakt op uw startpagina. De rubrieken kunt u vervolgens voorzien van passende links. Er is soms de mogelijkheid om wat langere teksten en plaatjes aan te maken binnen een rubriek.

Startpagina’s kunnen worden gebruikt om de zichtbaarheid te vergroten van uw eigen site. Met een dochterpagina kunt u ook wat extra geld verdienen. U mag bijvoorbeeld affiliate links plaatsen. Ook biedt Google Adsense mogelijkheden om geld te verdienen. Als uw startpagina goed in elkaar steekt wil men zelfs betalen voor links op uw pagina.

Misschien wilt u nu meer weten over het aanmaken van een linkpagina. Via het artikel Eigen Startpagina Maken kunt u meer er over lezen. Over het onderwerp startpagina staan meer teksten op die site.

Is er een website waarop u dolgraag een link naar uw site wilt hebben. Dient u daarvoor een retourlink te vragen? Wilt u deze link niet op uw eigen domein plaatsen? Gebruik dan een gratis dochterpagina om de link terug te plaatsen. Een zoekmachine waardeert zulke links vaak ook meer dan 2 sites die een linkruil hebben gedaan.
Free Web Hosting