Realiseer je nieuwe startpagina website

Er wordt nog veel gebruik gemaakt van startpagina’s. Het is natuurlijk relevant dat de links bijgehouden worden. Maar wat meestal vergeten wordt, is periodiek een update van de code uitvoeren.

Het is mogelijk om via internet zo een script te kopen. De verwijzing in het artikel kunt u bijvoorbeeld volgen om zo een script te vinden. Het gaat om een betaalbaar PHP script dat gemakkelijk te installeren is. Houd voor de hosting rekening met jaarlijkse kosten. Als u uw nieuwe website voor de eerste keer bezoekt, zal het installatieprogramma worden gestart.

U heeft ook de optie om uw dochterpagina’s te voorzien van widgets. Zo is het plaatsen van het laatste nieuws een optie. Daarnaast het aanmaken van content hier en daar levert geen problemen op. Deze widgets zijn voor alle beheerders van een eigen startpagina beschikbaar op uw website.

Met het startpagina script is het vrij eenvoudig om geld te verdienen. Het is zowel mogelijk om linkjes te verkopen als om banners toe te voegen. De bezoeker heeft bij het toevoegen van een link een aantal betalingsmogelijkheden. De gewenste dochterpagina voor de link kan daarbij door de bezoeker eenvoudig worden geselecteerd.

Van uw kant is kennis over de techniek niet nodig. Het beginnen van een eigen startpagina website is zo voor iedereen laagdrempelig. Uw nieuwe startpagina website staat binnen een mum van tijd online. Men heeft de benodigde handelingen voor de installatie zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. De stappen voor de installatie kunt u op de website van de webontwikkelaar inzien. De installatie vindt plaats op uw webruimte.
Free Web Hosting