Uw eigen webshop maken

Uw producten kunnen met behulp van een webwinkel online worden verkocht. Online kan op een gemakkelijke wijze een betaling worden verricht door een klant. Wanneer er iets is besteld, zult u informatie omtrent de bestelling per e-mail ontvangen. De spullen worden aan de hand van een bestellijst opgestuurd die u per e-mail als verkoper zult ontvangen.

In de online webwinkel zijn verschillende talen in te stellen. U kunt de voertaal op zowel Engels als Nederlands instellen. Tevens is het mogelijk om het webshop script zelf aan te passen. Voor enkele tientjes heeft u het script al in huis. Wilt u ook uw eigen spullen verkopen met behulp van een naar uw smaak ingerichte webshop?

Met de scripttaal PHP kunnen relatief uitgebreide webapplicaties worden gebouwd. Zo kan men PHP gebruiken voor het runnen van een webwinkel. Ook zonder specifieke PHP kennis kunt u een in PHP geschreven CMS script voor een eigen webshop relatief eenvoudig gebruiken. Meer informatie over een webshop PHP script kunt u vinden op de pagina Start een eigen webwinkel. Het onderhoud en het bijhouden van een webshop zal in de regel relatief goedkoop zijn. Dit is een groot pluspunt van het beginnen van een webshop.

De software is vrij eenvoudig aan de praat te krijgen. Een eerste bezoek aan uw nieuwe nieuwe website zorgt voor activering van het installatiescript. De belangrijkste gegevens van uw nieuwe website kunnen tijdens het installeren worden ingevoerd. Denk aan een titel en de gegevens voor Google. Verder zijn de gegevens van de database ook in te vullen. Daarnaast kan er een gebruikersnaam met een bijbehorend wachtwoord ingesteld worden.
Free Web Hosting