Een nieuwe startpagina site oprichten

U kunt gemakkelijk de mogelijkheid bieden om backlinks te kopen met behulp van een startpagina website. U kunt dit doen om extra inkomsten te generen online. U mag zelf beslissen hoeveel een link op uw website kost. Binnen het beheergedeelte vindt u het scherm waarin dat in te stellen is. Voor een homepage link kunt u een ander tarief hanteren dan een gewone link. Met het script is zowel Targetpay als Mollie als betaalprovider in te stellen. Bij beide providers worden er verschillende betaalmethoden ondersteund.

U kunt in de beheeromgeving de belangrijkste instellingen van uw startpagina website wijzigen. De prijs van een nieuwe link kunt u daar bijvoorbeeld invoeren. De meta gegevens voor de zoekmachines kunnen daar ook eenvoudig worden ingesteld. Ook kunt u daar de gebruikers op uw website beheren. Nederlandse en Belgische bezoekers kunnen via beide gateways kiezen tussen een aantal manieren om de betalen. Is er door iemand een link geplaatst op uw website? Het is dan mogelijk om contact met de persoon op te nemen en nog meer links te verkopen.

U zou Maak professioneel een moderne portaalwebsite eens kunnen bezoeken. De link in het artikel leidt naar de productpagina van de aanbieder van het script. Er wordt wel een klein bedrag voor het script betaald. U kunt betalen via de site van de aanbieder van het startpaginascript. U kunt dan alvast zien welke betaalmethoden u zelf ook kunt aanbieden straks met het script.

Bezoekers kunnen een eigen startpagina aanmaken. Hiervoor hoeft men zich alleen aan te melden via het formulier op de website. Er zal na het invullen van het registratieformulier een nieuw account worden gecreëerd op de website. Dit gebruikersaccount kan worden gebruikt voor het aanmaken van de eigen startpagina. Men kan met behulp van dit account ook aanpassingen doorvoeren op een later tijdstip. Wilt u een banner toevoegen aan uw website dan is dat kinderspel. Via de beheeromgeving is dat vrij gemakkelijk te doen. Binnen een banner groep kunt u meerdere banners plaatsen. De banners zullen vervolgens automatisch worden geroteerd.
Free Web Hosting