Bouw eigen startpagina

Uit een eigen startpagina kunt u op verschillende manieren voordeel halen. Bij het gros van de websites is het aanmaken van een startpagina gratis. Uw startpagina krijgt op de website vaak een eigen subdomein.

Op uw eigen startpagina heeft u de mogelijkheid tot plaatsen van rubrieken. De links op uw pagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt. Soms kunt u een rubriek ook van een korte tekst of een plaatje voorzien.

Een linkpagina is prima inzetbaar ter promotie van uw eigen website. Een extra zakcentje verdienen met een linkpagina is ook mogelijk. U mag bijvoorbeeld affiliate links plaatsen. Of u heeft Google Adsense op uw startpagina. Als uw startpagina goed in elkaar steekt wil men zelfs betalen voor links op uw pagina.

Misschien wilt u nu meer weten over het aanmaken van een linkpagina. Onder andere de tekst Eigen startpagina is erover te vinden. Op de website staan nog een aantal andere teksten over startpagina’s.

Wilt u graag een link hebben op een specifieke website? Vraagt de websitebeheerder of u een retourlink wilt plaatsen? Plaatst u die liever niet op uw belangrijkste website? Gebruik dan een gratis dochterpagina om de link terug te plaatsen. Een linkruil waarbij meer dan 2 sites zijn betrokken, is vaak ook beter voor de zoekresultaten.
Free Web Hosting