Begin een moderne PHP startpagina website

Zelf een startpagina website is met behulp van een speciaal PHP script eenvoudig. Het is gemakkelijk te doen met een startpaginascript. Een startpagina script zorgt ervoor dat er nauwelijks technische kennis nodig is voor het beginnen van een startpagina website. Dit stelt iedereen in staat om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. U kunt op uw dochterpagina’s diverse widgets plaatsen. Een buienradar blokje is binnen no time geplaatst. Andere websites worden beter gevonden met behulp van startpagina links.

De kans is groot dat ook u met een startpaginascript overweg kunt. Alles wat u nodig heeft, is middels heel simpel te vinden. De installatie neemt niet veel tijd in beslag. Verstand van de achterliggende techniek is niet noodzakelijk. Een voortreffelijke keuze als u zelf niets weet over programmeren. Het gebruik van PHP is bij veel webhosting pakketten geen probleem. Registreren op uw website is daarnaast mogelijk met behulp van een registratieformulier. Op het moment dat men is ingelogd, kan men middels het beheerpaneel een eigen startpagina maken. De bezoeker kan een subdomein opgeven middels welke de startpagina vervolgens op te vragen zal zijn. Bovendien kan men een titel en een beschrijving invoeren.

Per startpagina en per rubriek kunt u tevens de relevante velden voor de zoekmachines invullen. Hiermee leggen de zoekmachines het juiste verband tussen de zoekwoorden en de dochterpagina. U kunt namelijk per individuele pagina de kleuren wijzigen. Het plaatsen van banners op uw startpagina website is uiterst gemakkelijk. Dit geeft de mogelijkheid om bannerruimte te verhuren aan derden. Logischerwijs is een affiliate banner aanmaken verder een mogelijkheid. Een eigen startpagina site biedt u tal van mogelijkheden zoals u kunt lezen.
Free Web Hosting