Professioneel een eigen portaalwebsite vormgeven

Het maken van een startpagina website is niet zo ingewikkeld. Het is vrij eenvoudig te doen met een behulp van een handig startpagina script. Meer informatie is via een link die hieronder genoemd staat vinden. Het is mogelijk een dochterpagina aan een subdomein te koppelen. Het is niet noodzakelijk om folders aan te maken voor de verschillende dochterpagina’sOp de pagina die in dit artikel wordt genoemd, valt meer over een dergelijk script te lezen. Op die pagina vindt u de benodigde informatie. Op die pagina staat een link naar de aanbieder. Die kunt u gebruiken om het startpagina script te kopen.

Staat bij u het in elkaar zetten van een startpagina website op de agenda? Er is een handig script verkrijgbaar waarmee u zonder verstand van de techniek zelf een startpagina website kunt maken. Tevens is er een online handleiding van het script te vinden. U kunt tevens vragen aan de ontwikkelaar over het script stellen. Bij het script kan hosting worden afgesloten. Het voordeel daarvan is dat het benodigde SSL certificaat erbij in zit begrepen. Het is niet nodig om afzonderlijke mappen voor de dochterpagina’s aan te maken op uw webhosting. Wanneer er een bezoeker komt, zorgt het script ervoor dat de juiste dochterpagina wordt getoond. Een korte tijd geleden is er een script uitgekomen waarmee u gemakkelijk uw eigen startpagina website bouwt. Bent u benieuwd geworden, kijk dan snel op Eigen Startpagina. De ontwikkelaar heeft het script met de programmeertaal PHP gebouwd. PHP wordt door de meeste hostingproviders ondersteund.

Via de link hierboven kunt u meer over het script lezen. U kunt vanzelfsprekend ook zelf een PHP script programmeren. Hier kan aardig wat tijd in gaan zitten. Ook is kennis van PHP dan vereist. Een bestaand script bevat al de functies die u nodig heeft.

Omdat men zich op uw website kan registreren kan men vrij eenvoudig een eigen startpagina samenstellen. Het is niet nodig om verschillende folders aan te maken op uw webhosting pakket voor de dochterpagina’s. Voor alle dochterpagina’s handelt een centraal stukje PHP code de browser-aanvragen af. Er wordt gekeken welke dochterpagina wordt aangevraagd. Met het script kan ook de homepage van uw startpagina website worden gewijzigd. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan men het aantal gewenste kolommen kiezen. Met behulp van de muis kunnen rubrieken vrij eenvoudig worden geplaatst.
Free Web Hosting