Uw nieuwe startpagina bouwen

Is een eigen startpagina website iets voor u? Het is ook voor u mogelijk een startpagina website te beginnen. Wat ervoor nodig is, is een startpagina script. Desgewenst kan de aanbieder het script voor u installeren op uw webruimte. Wilt u het script zelf installeren, dan is dat ook makkelijk. Vaak zal er een handleiding voorhanden zijn.

De pagina Uw nieuwe startpagina maken voorziet u van meer informatie over het startpagina script. Het gaat om een redelijk betaalbaar startpaginascript. Het startpaginascript biedt diverse mogelijkheden voor geld verdienen. Zo is het verkopen van backlinks een optie. Als u wilt kunt u ook Google Adsense op uw startpagina tonen. De kosten zijn zo weer in een mum van tijd terug te verdienen. Uw startpagina zal zo voor extra inkomen zorgen. Soms zal men een linkje naar uw website plaatsen. Zo wordt uw startpagina ook bekender in de zoekmachines en bij eventuele bezoekers.

Met een meegeleverd installatiescript wordt de installatie sterk vereenvoudigd. Het installatie script roept u aan nadat u de PHP bronbestanden op uw webruimte geplaatst heeft. De installatie script maakt onder andere een beheerdersaccount aan voor u. Bij een nieuwe startpagina kan men een subdomein kiezen. Via dat subdomein is de nieuwe subdomein vervolgens te zien. Alle dochterpagina’s hebben zo een eigen subdomein.
Free Web Hosting