Ontwikkel makkelijk een eigen portaalsite

Het zelf oprichten van een startpagina website, is dat iets voor u? Met een PHP script die ik u graag aanraad kunt u heel gemakkelijk een dergelijke website opzetten. Zelf een PHP script in elkaar zetten is geenszins noodzakelijk. Graag vertel ik u verderop meer over het PHP script.

Met behulp van startpagina websites is een betere waardering te verkrijgen. Een dergelijke website is opgesplitst in verschillende startpagina’s. U kunt de startpagina’s indelen in rubrieken, welke een deelonderwerp omvatten. Er is een groot aantal Nederlandstalige sites waarop u zonder extra kosten een eigen startpagina mag samenstellen.

Met het script krijgt u een beheeromgeving tot uw beschikking waarmee de website volledig te beheren is. Zo kunt u de kleurstelling van de website eenvoudig aanpassen via het beheerpaneel. Daarnaast kunt u via het beheerpaneel eenvoudig banners plaatsen op uw site. Op eigen startpagina staat veel informatie over het realiseren van een startpagina website met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script.

Van elke link kunt u zien hoe vaak bezoekers op de link geklikt hebben. U kunt per website dus zien hoe goed deze wordt bezocht. U kunt backlinks op goed ogende posities plaatsen.

Het is niet zo moeilijk om het script te installeren. Met door uzelf gekozen login gegevens kunt u op een later tijdstip altijd inloggen op de website en de volledige site beheren. Op diverse wijzen kunt u zorgen voor een hogere positie in Google. Het bouwen van backlinks naar uw website is daarbij van groot belang. Elke link kan worden gezien als een stem voor uw site. De waardering door zoekmachines is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de backlinks.
Free Web Hosting