Uw eigen startpagina online zetten

U zult een Nederlandse startpagina via de zoekmachines snel gevonden hebben. Het betreft dan ook een typisch Nederlandse uitvinding. Ten opzichte van de link directories hebben startpagina’s een eigen opzet. De dochterpagina’s en de categorieën waren voor het eerst bij de website startpagina.nl te zien.

Voor linkbuilding zijn startpagina’s nog altijd zeer handig. Er is nog altijd een groot aantal startpagina websites waar u probleemloos uw eigen startpagina samenstelt. Deze websites voor linkbuilding inzetten kost u niets. Zou u zelf een startpagina website willen samenstellen, dan is het een goed idee daarvoor een startpaginascript te gebruiken. U heeft een startpagina script, een domein en webhosting nodig voor uw eigen startpagina website. Het artikel Startpagina aanmaken vertelt u meer over een startpaginascript kopen. U kunt met het verkopen van links geld met uw startpagina website verdienen.

De gebruikers van uw website kunnen heel gemakkelijk een eigen startpagina maken. Men moet dan wel eerst een account aanmaken via het aanmeldformulier.. Een startpagina kan met dit account heel makkelijk worden aangemaakt. Natuurlijk moet het dan wel om een eigen startpagina gaan. Als websitebeheerder kunt u overigens wel van alle gebruikers de startpagina’s veranderen.

De bronbestanden van het script dienen eerst naar de webruimte te worden gekopieerd. Voert u in de adresbalk van uw browser de URL van uw website in, dan start het installatiescript. En voert enkele belangrijke gegevens in. De inloggegevens van uw nieuwe beheerdersaccount kunt u bijvoorbeeld tijdens het installeren zelf bepalen. Als de installatie klaar is kunt u inloggen en de kleuren van uw startpagina website wijzigen. De kleuren van individuele dochterpagina’s en rubrieken kunt u ook aanpassen.
Free Web Hosting