Bouw een eigen startpagina

Zodra u een eigen startpagina heeft, zijn er een aantal mogelijkheden voor u. In eerste instantie kan de startpagina een weergave zijn van uw persoonlijke favorieten. Uw eigen website kunt u er bijvoorbeeld mee promoten. U kunt een startpagina zelfs inzetten voor het genereren van inkomsten. Een dochterpagina aanmaken is doorgaans gratis en kan op een aantal websites.

Aanmaken van een startpagina kan door u bij een dergelijke website te registreren. Hierna krijgt u toegang tot een controlepaneel waar u een startpagina kunt bouwen. Er wordt soms een e-mail gestuurd die u moet bevestigen via een link. Voordat u op de link heeft geklikt kunt u niet inloggen.

Het beginnen van uw eigen website met dochterpagina’s die uw bezoekers kunnen beheren is een andere mogelijkheid. Dit wordt kinderspel wanneer u een startpaginascript gebruikt. Meer informatie over het gebruik van een startpagina script kunt u vinden in de tekst Startpagina aanmaken. De meeste scripts zijn niet duur en gemakkelijk te installeren. Ook de hosting en de domeinnaam die u ervoor nodig heeft hoeven niet veel te kosten.

Het idee achter veel startpagina scripts is hetzelfde. U kunt meerdere rubrieken aanmaken. Voor iedere link kunt u een rubriek of categorie kiezen. Soms mag u ook tekst of een afbeelding plaatsen in uw rubrieken. Linksuggesties kunnen door bezoekers via een speciaal formulier worden ingediend.
Free Web Hosting