Eenvoudig uw marktplaats bouwen

Met verschillende soorten website is er online een extra zakcentje te verdienen. Een eigen advertentie website is er prima voor in te zetten. Geld is aan de ene kant via adverteerders te verdienen. Dit kan door betaalde rubrieken aan te maken. Er kan bij een het aanmaken van een advertentie worden gekozen voor aanvullende mogelijkheden die u geld kunnen opleveren.

Voor meer informatie over een advertentie website maken, kunt u Je eigen marktplaats beginnen raadplegen. Het gebruiken van een speciaal daarvoor ontworpen PHP script is verstandig. Er kunnen op een gemakkelijke manier wijzigingen worden doorgevoerd aan uw eigen marktplaats met zo een script.

U kunt via de beheeromgeving eenvoudig instellen hoeveel foto’s maximaal per advertentie toegevoegd kunnen worden. Zo kunt u dit aantal juist limiteren of het aantal extra hoog zetten. U kunt bij het instellen van het maximumaantal foto’s per advertentie rekening houden met de beschikbare ruimte op uw webhosting pakket.

Het is heel gemakkelijk voor iemand om zich op uw marktplaats website aan te melden. Dit gebeurt via een registratieformulier dat gemakkelijk is in te vullen. De bezoeker krijgt een melding te zien wanneer hij gegevens invult die niet kloppen.

In de beheeromgeving kunt u per rubriek de belangrijkste zoekwoorden instellen. Zaken als zoekmachineoptimalisatie zijn al voor u geregeld.

Met behulp van een betaalkoppeling kunnen er eenvoudig online betalingen worden verricht. Tevens kunt u per aanvullende mogelijkheid bij een nieuwe advertentie plaatsen een afzonderlijk bedrag rekenen.
Free Web Hosting