Hoe bouw ik een startpagina

Voor linkbuilding zijn startpagina’s nog altijd interessant. Dergelijke links zijn op veel startpagina websites reeds gratis aan te melden. Zelf kunt u tevens een nieuwe startpagina website opzetten. Primair kunt u er uw links toevoegen. U kunt bovendien simpel geld verdienen met een startpagina script. Zo verdient u de kosten voor hosting en het script gemakkelijk terug. Het plaatsen van een nieuwsfeed op 1 van uw dochterpagina’s is kinderlijk eenvoudig. Daarmee wordt het toenemen van het laatste nieuws uiterst makkelijk. Het is niet lastig om een RSS feed te tonen op uw site. U kunt zo nieuws zoeken die bij uw dochterpagina past.

De kans is groot dat bovendien u met een startpaginascript overweg kunt. U kunt middels Startpagina aanmaken alle benodigde dingen vinden. De installatie neemt niet veel tijd in beslag. Kennis van de techniek hoeft u niet te hebben. Weet u niets over programmeren, dan is het startpagina script voor u een ideale oplossing. Het script is gebouwd in de programmeertaal PHP. Bezoekers kunnen middels een aanmeldformulier zich aanmelden op uw site. Dit geeft bezoekers de optie om zelf een startpagina aan te maken. De bezoeker kan een subdomein opgeven via welke de startpagina vervolgens op te vragen zal zijn. De bezoeker kan tevens een titel en een omschrijving opgeven.

Daarnaast kunnen per startpagina dochter de voor de zoekmachine belangrijke velden worden ingevuld. Op deze manier koppelt u de dochterpagina’s aan de juiste zoekwoorden. Elke dochterpagina is op een andere manier samen te stellen. Bovenaan uw website kunt u nog een Google Adsense blokje plaatsen. Of een banner. U kunt een affiliate banner plaatsen als u wilt. Maar het is bovendien uitstekend mogelijk dat u bannerruimte aan iemand verhuurt. Dat laatste is verstandig op de doen als u graag zekerheid heeft qua inkomsten. Voor een vaste periode ontvangt u dan een alvast bedrag.
Free Web Hosting