Begin uw eigen advertentie website

De topadvertentie biedt mogelijkheden om met een eigen advertentie website geld te verdienen. De opties kunt u in de regel zelf instellen. U kunt via de link Een eigen marktplaats maken eenvoudig een goed script daarvoor vinden. Zelfs wanneer u helemaal geen kennis van websites bouwen heeft, kunt u waarschijnlijk wel overweg met het marktplaats script. Met uw beheeraccount kunt u ook op de beheeromgeving inloggen. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. De betaalproviders DigiWallet en Mollie zijn zeer eenvoudig te koppelen aan het script. De betaalprovider die uw voorkeur geniet kunt u dus eenvoudig instellen. De prijs voor het plaatsen van een advertentie kunt u bijvoorbeeld met uw beheeraccount instellen.

Het artikel bevat een link naar een goed marktplaats script. Ook met beheerrechten kunt u inloggen op de beheeromgeving. Het aantal afbeeldingen dat men bij een advertentie kan plaatsen kunt u gemakkelijk zelf instellen. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. Online vindt u handleidingen voor het instellen van betalingen. U kunt met uw beheeraccount bijvoorbeeld de globale kleurstelling van uw website aanpassen.

Via een formulier die bij een advertentie te zien is, kunnen bezoekers een reactie achterlaten. Het formulier is via de knop genaamd “Reageer” tevoorschijn te halen. Wanneer hier spam wordt ingevuld, zal het script dit zoveel mogelijk blokkeren. Ook op het klachtenformulier worden spamfilters toegepast. Via een druk op de knop kan een adverteerder reageren op een interessant bod. Met een advertentie website kunt u eenvoudig aan de zogeheten topadvertentie verdienen. De opties kunt u in de regel zelf instellen. Ook plaatst u gemakkelijk banners binnen de bannerruimtes die zijn gereserveerd binnen het script. Zo spreidt u uw inkomstenbronnen.
Free Web Hosting