Startpagina en startpagina script

U kunt een startpagina op verschillende manieren inzetten in uw voordeel. Er hoeft doorgaans niets betaald te worden voor een eigen startpagina. Via een eigen startpagina krijgt u echt een stukje ruimte voor uzelf om te vullen met links.

U kunt rubrieken aanmaken op uw eigen dochterpagina. Binnen de rubrieken kunt u vervolgens links naar gerelateerde sites plaatsen. Er is soms de mogelijkheid om wat langere teksten en plaatjes aan te maken binnen een rubriek.

De startpagina kunt u inzetten om uw andere websites meer bekendheid te geven. Met een dochterpagina kunt u ook wat extra geld verdienen. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Ook biedt Google Adsense mogelijkheden om geld te verdienen. Soms willen mensen betalen voor een link naar hun site op uw linkpagina.

Over startpagina’s is online wel wat te vinden. Onder andere de tekst Je eigen startpagina bouwen is erover te vinden. Over het onderwerp startpagina staan meer teksten op die site.

Heeft u graag een link op een bepaalde website? Vraagt de beheerder een link terug? Maar vindt u uw eigen site geen geschikte plek om een retourlink te plaatsen? In veel gevallen kunt u de retourlink op een startpagina plaatsen. Dit is vaak ook beter dan twee sites die naar elkaar linken.
Free Web Hosting