Uw nieuwe startpagina samenstellen

Weet u veel interessante internetwebsites uit uw hoofd, dan is het best leuk om daar eens een startpagina van te maken. Een startpagina bestaat uit links naar interessante sites. Met uw startpagina helpt u met het vervullen van een specifieke informatiebehoefte.

Uiteraard is het fijn wanneer u hiervoor wordt beloond. Het is mogelijk om een extra zakcentje te verdienen met uw startpagina. Het tonen van advertenties op uw pagina is een mogelijkheid. Er zal ook regelmatig iemand een link aanmelden op uw startpagina die tevens bereid is om voor linkplaatsing te betalen.

Er zijn dus best wat mogelijkheden met uw startpagina. Wilt u meer over een eigen startpagina aanmaken lezen, dan kunt u Nieuwe startpagina eens doornemen. Op de meeste startpagina websites maakt u een dochterpagina gratis aan.

Het fenomeen “startpaginascript” is ook interessant. Dit script maakt het mogelijk om uw eigen startpagina website te installeren. Want wanneer u op de website van derden een dochterpagina aanmaakt, weet u niet hoe lang deze startpagina daar blijft staan. Weet u te zorgen dat uw bezoekers regelmatig een nieuwe startpagina aanmaken, dan kunt u snel een grote startpagina website neerzetten.
Free Web Hosting