Ontwikkel eenvoudig een moderne portaalsite

Met een PHP script voor het bouwen van een startpagina, kan tevens gemakkelijk een affiliate website in elkaar worden gezet. U zult een affiliate link op eenzelfde wijze kunnen toevoegen aan uw website als een normale link. Het zelf bouwen van een dergelijk script is niet nodig en dat is een groot voordeel. U kunt diverse vormen van content aan de verschillende dochterpagina’s toevoegen. Het grootste gedeelte van het programmeerwerk is reeds gedaan. En het mooie is dat u hulp van de aanbieder kunt krijgen bij de installatie van het script. Als u dat wilt dan kan de ontwikkelaar het voor u installeren op uw eigen hosting pakket. Als alles meezit heeft u binnen een paar uur de nieuwe website al online.

Op verschillende manieren kunt u gebruikmaken van het startpagina script. De pagina Maak professioneel een eigen portaal website vertelt u graag meer over de mogelijkheden van zo een PHP script. De aanbieder biedt ondersteuning bij het installeren en het gebruiken van het PHP script. De handleiding van het script vindt u op de site van de ontwikkelaar. Nadat u het script heeft gekocht kunt u het ook door de aanbieder van het script laten installeren. Ook biedt de aanbieder hosting aan, die u samen met het script voordelig kunt aanschaffen.

De gegevens voor de zoekmachines kunnen per afzonderlijke dochterpagina worden ingevoerd. Doorgaans zal men een dochterpagina per onderwerp aanmaken op een startpagina website. Op deze wijze kunt u ook daadwerkelijk gerelateerde links plaatsen. Dit draagt bij aan een goede positie in de zoekresultaten van Google.

Voor een startpagina website hoeft u niet direct het duurste hostingpakket af te sluiten. Zo kunt u voor enkele tientjes per jaar al een eigen startpagina website hebben. Binnen korte tijd zijn deze kosten er met uw startpagina website weer uit te halen. U kunt uw startpagina website bijvoorbeeld inzetten voor affiliate marketing. Daarnaast kunt u backlinks aan derden verkopen. Het script biedt hier handige functionaliteiten voor. Er kan redelijk wat tijd overheen gaan voor u zelf een dergelijk script heeft gemaakt. Bij een reeds bestaand script heeft u de functie voor het verkopen van backlinks al erin zitten.
Free Web Hosting