Een nieuwe startpagina samenstellen

Sommige CMS systemen zijn bedoeld voor het bouwen van een specifiek soort website. Bij een startpagina script is hier sprake van. De voornaamste bedoeling van een startpagina script is een eigen startpagina website in elkaar zetten. Het is dus raadzaam om een ander CMS pakket te gebruiken voor het bouwen van een normale website.

Het startpagina script stelt u in staat om dochterpagina’s aan te maken. Aan een dochterpagina kan een uniek subdomein worden gekoppeld. Elk subdomein hoeft niet apart in de DNS server aangemaakt te worden als u gebruikmaakt van wildcard DNS. U kunt Startpagina aanmaken lezen als u graag meer informatie over het startpagina script heeft. Een dergelijk script hoeft niet duur te zijn. Het samenstellen van een eigen startpagina website is met een startpagina script heel makkelijk. De site is volledig aan te passen met de beheeromgeving. Gebruikers kunnen via het aanmeldformulier een eigen account aanmaken.. Een gebruiker kan na het inloggen zijn eigen dochterpagina’s aanpassen.

Kleuren van iedere individuele pagina kunnen door een beheerder worden aangepast. De gebruiker kan zelf een kleurenschema instellen waarbij hij alle kleuren zelf bepaald per individuele startpagina. Een pagina beheerder heeft ook de mogelijkheid om per rubriek andere kleuren te kiezen. Zo kunt u zorgen dat bepaalde rubrieken meer de aandacht trekken dan anderen.

Het script geeft u de mogelijkheid om online inkomen te generen. De inkomsten komen uit de verkoop van backlinks. De dochterpagina en rubriek waar hij de link wil toevoegen, kan de aanmelder zelf kiezen in het formulier. Via de koppeling met de payment provider kan het script ook zien of een betaling is gelukt en daarop reageren. De link wordt zonder dat er handmatig van uw kant een actie nodig is aan de website toegevoegd. U zult een e-mail met de linkgegevens ontvangen als iemand een betaalde link heeft toegevoegd. Dit is echter puur voor uw administratie.
Free Web Hosting