Een moderne startpagina website vormgeven

U kunt zelf een startpagina website inzetten om extra backlinks te maken. Er kunnen een aantal startpagina’s op een dergelijke website aangemaakt worden. Deze kunt u indelen naar onderwerp. U kunt een aantal rubrieken plaatsen op een dochterpagina. U kunt een aantal links plaatsen binnen iedere rubriek. Naast links is het ook mogelijk om diverse widgets aan een dochterpagina toe te voegen.

U zult PHP code nodig hebben voor zo een startpagina website. Uiteraard is het een optie om zelf een script te schrijven. Ook is een bestaand script hiervoor aanschaffen een mogelijkheid. U kunt via Eigen Startpagina navigeren naar de website van de ontwikkelaar van een startpagina script. Een dergelijk script is gemakkelijk aan te schaffen via de website van de aanbieder. U kunt via de beheeromgeving heel gemakkelijk wijzigingen aanbrengen aan de website.

Met een meegeleverde job kunnen dode links gecontroleerd worden. Dagelijks ontvangt u een mail waarmee niet werkende links kunnen worden gecheckt. Op deze manier komt u er snel achter welke links niet meer goed werken. U kunt zo de website schoonhouden van niet werkende backlinks. Op deze wijze kunnen paginabeheerders zich gemakkelijk aanmelden op de startpagina website.

Het beheeraccount kan worden ingezet om een eigen startpagina aan te maken. Er kan per onderwerp een startpagina aangemaakt worden. U kunt zo vooral relevante links op iedere dochterpagina plaatsen. Verder heeft u de beschikking over widgets die aan de startpagina’s kunnen worden toegevoegd. Het is verder mogelijk om het laatste nieuws aan een dochterpagina toe te voegen.

Ook is het mogelijk om een weerkaartje op 1 of meer startpagina’s te plaatsen. U kunt prima extra inkomsten genereren met een startpagina website. Extra omzet kan met het verkopen van backlinks eenvoudig worden gegenereerd. Daarnaast kunt u banners plaatsen op de startpagina website. Op deze manier kunt u wat extra financiële ruimte creëren. Wilt u een Adsense blokje plaatsen op 1 of meer dochterpagina’s dan is dat met het script geen enkel probleem. Verder kunnen er affiliate links aan de website toegevoegd worden.

Wanneer u dat wilt kan de installatie binnen enkele minuten zijn gedaan. Er zijn slechts drie schermen waaruit de installatie bestaat. Het eerste scherm bestaat uit het invullen van de algemene informatie voor de website. In het 2e scherm krijgt u de mogelijkheid om de database gegevens in te vullen. En tenslotte wordt het 3e scherm gebruikt om een beheeraccount aan te maken. Er mag een gebruikersnaam en een wachtwoord door u worden uitgekozen.
Free Web Hosting