Mobielvriendelijke advertentiesite bouwen

Wij beschrijven in dit artikel een eenvoudig te beheren script waarmee een eigen marktplaats opzetten prima te doen is. Een centrale rol is weggelegd voor de beheeromgeving van het script. Taken met betrekking tot het beheer kunnen worden uitgevoerd met behulp van de meegeleverde beheeromgeving. U kunt gedurende het installeren zelf de inloggegevens invoeren van uw beheeraccount.

Het zal een hoop tijd schelen wanneer u een bestaand advertentie script koopt. Neem marktplaats script door wanneer u graag meer zou willen weten over een PHP script waarmee u snel een advertentie website de lucht in heeft. Voor hetzelfde bedrag zult u onmogelijk een customized script kunnen laten ontwikkelen.

Bij een kant en klaar zijn er ook duidelijke regels omtrent de ondersteuning bij het script. U hoeft geen kennis van HTML en CSS te hebben voor het wijzigen van de opmaak. Wanneer u de kleuren wijzigt, worden de juiste codes voor u gegenereerd. Via een centraal scherm kunt u de kleuren van de website wijzigen.

U kunt zo een uniek kleurschema gebruiken voor uw eigen marktplaats. U kunt u met uw marktplaats richten op een bepaalde markt en daarbij unieke kleuren instellen. Er is een speciaal scherm waarmee u zelfs de opmaak van het advertentie overzicht kunt wijzigen.
Free Web Hosting