Een moderne advertentiesite runnen

U kunt met een beheerscript heel eenvoudig een website inrichten en beheren. Met een dergelijk script bouwt u bijvoorbeeld in een handomdraai uw eigen advertentie website. Die advertentie website kunt u via de beheeromgeving erg eenvoudig beheren. U kunt de kleuren bijvoorbeeld wijzigen via de beheeromgeving. Meer informatie over het script is te vinden op marktplaats cms. U kunt heel makkelijk de bestanden van het script overzetten naar de server. Tijdens de eerste keer dat u de site bezoekt, zal het installatieprogramma worden geactiveerd. Tijdens het installatieproces kunt u de meta gegevens van uw website doorgeven. Denk aan een titel en de gegevens voor Google.

U hoeft geen HTML of CSS codes te typen wanneer u dat niet wilt. Men zal vaak van een rich text editor gebruikmaken. Zo is het niet nodig om iets van opmaakcodes of programmeren te weten om toch een professionele website te bouwen. Wilt u met uw website producten van andere partijen aanbieden, dan is dat heel eenvoudig te regelen. Het is mogelijk om verschillende formaten van een affiliate feed in te lezen. Wanneer er via uw website een product verkocht wordt, ontvangt u een percentage van het aankoopbedrag.

U hoeft niet te beschikken over technische kennis om met een marktplaats CMS het beheer van uw website te doen. Het doen van aanpassingen via het beheerpaneel is heel erg eenvoudig. Elk beheerscherm gaat over een afgebakend gedeelte van uw website. Zo weet u na enige tijd in welk specifieke scherm u moet zijn voor het doorvoeren van een bepaalde aanpassing.
Free Web Hosting