Ontwikkel een moderne portaalsite

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze wijze simpel opvragen. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. Zo zal de browser de corresponderende dochterpagina weergeven aan de bezoeker. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld alvast aan te schaffen. Het startpaginascript is makkelijk op uw webhosting pakket te installeren. Bij de ontwikkeling van het script heeft men om deze reden een veilig PHP inlogsysteem in elkaar gezet.

Het beheer wordt door het startpagina script eenvoudig gemaakt. U dient het startpaginascript te plaatsen op uw webhosting. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de correcte dochterpagina te zien krijgt. Een startpagina website is goed te bouwen. Meer is te lezen op Aanmelden startpagina wanneer u zo een soort website wilt beginnen. Op een startpagina website bevinden zich een aantal dochterpagina’s, meestal met een eigen thema. Men kan op een dochterpagina weer categorieën maken die over deelonderwerpen gaan.

Ongeldige gebruikersinvoer zal door het startpagina script worden opgemerkt. U kunt het zien als een stukje extra beveiliging. Een goed beveiligd startpagina script is noodzakelijk omdat de bezoeker een gebruiker kan registreren.
Free Web Hosting