Uw Nederlandse startpagina samenstellen

Een eigen startpagina aanmaken vergroot uw online vindbaarheid. Vanzelfsprekend behoort ook een eigen startpagina website tot de opties. Over de mogelijkheden kunt u hier meer lezen. De ene optie zal het ene voordeel hebben en de andere optie het anderen. Kunt u niet kiezen dan kunt u natuurlijk allebei doen: zowel uw eigen startpagina website als een aantal gratis startpagina’s op bestaande sites aanmaken. Dan kiest u niet tussen twee mogelijkheden, maar maakt u van beiden gebruik.

Een dochterpagina aanmaken kan op verschillende sites. Maar een nadeel daarvan is wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina online blijft. Morgen kan men zomaar besluiten om te stoppen met de website. Uw startpagina zal dan ook niet meer bestaan. De beheerder kan uw startpagina gewoon verwijderen zonder opgaaf van reden. Soms moet er minstens een bepaald aantal links op uw startpagina staan. Wanneer na enige nog niet aan die voorwaarde wordt voldaan, wordt de startpagina verwijderd.

Meer informatie over het samenstellen van uw eigen startpagina kunt u vinden in Uw eigen startpagina op touw zetten. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Er zijn immers veel startpagina’s en het is dan ook goed om onderscheidend te zijn. U kunt de informatie in het artikel zien als een handreiking.

Omdat momenteel veel startpagina websites op elkaar lijken, is het een perfect moment om zelf een startpagina website te beginnen waarbij u een geheel eigen stijl aanhoudt. U heeft dan zelf de controle over de volledige site. U kunt de wens hebben om een grote hoeveelheid tekst te plaatsen op een startpagina. En juist weinig links. Als er een minimumeis is voor het aantal links gaat dat niet lukken. Een dergelijke voorwaarde kan niet worden gesteld wanneer het om uw eigen website gaat. De kwaliteit van de vermelde websites zal daarbij ook een rol spelen.
Free Web Hosting