Portaalsite bouwen tips

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Backlinks vormen een relevant deel van de startpagina website.

Een startpagina website is heel interessant voor linkbuilding. Er zijn diverse dochterpagina’s die vaak een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. U kunt in het artikel Eigen startpagina meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het aanmaken van een database bestaan. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Hierbij mag men bovendien een subdomein kiezen. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Men kan via de beheergedeelte gemakkelijk een dochterpagina updaten. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. Het verkopen van links is met het script simpel te doen. Er kan op verschillende manieren worden betaald voor een link. Ook zijn banners op een makkelijke verstandige te plaatsen op uw website. U kunt ook affiliate banners toevoegen of een Google Adsense blokje.
Free Web Hosting